Effe Balance -webinaari 24.4.

Effe Balance tarjoaa ilmaisen webinaarin, jossa käsitellään koiran fysiikkaa, ravinnon imeytymistä, palautumista ja sitä, miten nämä kaikki nivoutuvat yhteen ja millä tavoin me voimme näihin ravitsemuksella vaikuttaa.

Aiheena polttavimmat puheenaiheet:

• rasva-aineenvaihdunnasta

• vatsan-ja suoliston hyvinvoinnista

• koiran palautumisesta

Tervetuloa rohkeasti mukaan! Webinaari pidetään keskiviikko 24.4.2024 klo 18:00-19:00 Teamsin välityksellä.

Ilmoittaudu mukaan 21.4.2024 mennessä sähköpostiin: sari@effebalance.fi